Back

Samarbeta med Rehabkurser?

Är du intresserad av att genomföra en kurs i egen regi med Rehabkurser som inhyrd föreläsare? Arbetar du på en klinik med utbildningsmöjligheter i era lokaler?
 
Upplägg och innehåll bestäms i samförstånd mellan Rehabkurser och beställare. Det finns oftast möjlighet att antingen använda väl beprövade koncept och upplägg från Rehabkurser eller att skräddarsy kursinnehåll till just er verksamhets behov.
 
Omfattningen på en kurs eller föreläsning kan variera från timmar till flera dagars utbildning. Det finns även möjlighet att boka en kortare inspirationsföreläsning inom området yrsel och balansrubbningar för att se om det kan väcka ett större intresse eller definiera ett eventuellt utbildningsbehov hos just er.
 
Skriv era önskemål i ett mail eller ring oss så diskuterar vi det förutsättningslöst vidare.

Fördelar med att anordna en kurs själv

Fördelarna med att anordna en kurs i egen regi där du som arrangör ansvarar helt eller delvis för till exempel anmälningar och kurslokal är många. Det är mer ekonomiskt för er som klinik och det brukar även totalt sett även spara in tid för er personal då ni slipper resor till och från en kurs på annan ort. 

 

 

“Daniel är oerhört engagerad och kunnig i ämnet och en mycket duktig pedagog. All kontakt mellan oss och Rehabkurser inför kursen fungerade utmärkt trots att vi fick göra många justeringar för att kunna genomföra kursen tryggt under rådande pandemi.  Vi kan varmt rekommendera Daniel på Rehabkurser och ser fram emot att samarbeta med honom igen. Ny kurs är redan planerad och kommer att bli till våren 2022.”

Jeanette Gustafsson leg. fysioterapeut 
Fysio Center Malmö

Exempel tidigare samarbetspartner

Tjust Rehab (Västervik)

Eslöv Kommun

Region Kronoberg

Leicester School of Allied Health Sciences

Örebro Rehabcentrum

Region Norrbotten

Rehab City (åland)

Fysioterapeuternas studentsektion

Luleå universitet

Region Halland

Eskilstuna kommun

Capio

Karolinska Universitetet

Opiva Nordic AB

Interacoustics

Fysiomedics västerås

Malmö Fysio Center

Fysiokoncept

Medema

OMT sektionen

Inspirationsföreläsning

Custom made

Låt Rehabkurser väcka ett intresse hos er inom området yrsel och balansrubbningar! En inspirationsföreläsning fungerar perfekt för er som till exempel arbetar på en vårdcentral eller rehabiliteringsenhet. Då det oftast rör sig om kortare föreläsningar (timme/timmar) är en digital föreläsning att föredra både för miljön och för hålla ned kostnaderna för alla parter. Innehållet kan bestämmas i samförstånd eller så låter ni Rehabkurser sätta ihop sina egna guldkorn för att både väcka intresse och inspirera.

Pris: Offert

Funderar ni på att sätta ihop en kurs med en eller flera föreläsare? Eller vill ni kanske sätta ihop en större kurs med ett mer specialanpassat innehåll? Ni kan till viss del styra innehållet och i vissa fall kan även innehållet tas fram specialskrivet för just era specifika önskemål. Kanske vill ni fokusera lite extra på ett visst område? Rehabkurser har även erfarenhet att sitta med i paneldiskussioner inom området yrsel och balansrubbningar.

Pris: Offert

Kontakt

Använd formuläret nedan eller maila till info(@)rehabkurser.se för intresseanmälningar för samarbete, inspirationsföreläsning eller övriga frågor. Försök precisera så mycket inform som möjligt för att kunna få en så specifik offert som möjligt. Intresseanmälning ska helst innefatta:

Uppskatta hur många deltagare som skall delta i föreläsningen / kursen.

Är det en yrkeskår? Hur är kunskapsnivån? Denna är information är viktig så att innehållet inte på för hög eller låg nivå.

Efterfrågar ni timme(ar) eller dag(ar)?

Har ni önskemål om ett specifikt datum så försök precisera det.

Vill ni att föreläsningen ska vara digital eller fysiskt? Vid fysiska kurser behöver det även preciseras om ni som arrangör ansvarar för kostanden av lokalhyra, eventuell fika och mat och övriga tänkbara omkostnader för att kunna genomföra kursen.

När Rehabkurser har fått tillräckligt med information får ni ett offertförslag. Offert varierar utifrån en rad olika parametrar. Det går även vid önskemål att inkludera övrigt kursmaterial såsom båggångar i offert.