2-DAGAR I STOCKHOLM

YRSELKURS AV KLINIKER FÖR KLINIKER 23-24 NOVEMBER

ANMÄL DIG NU

INGA FÖRKUSKAPER KRÄVS

LÄR DIG MER OM

DESSUTOM INGÅR

Offertpris 5 för deltagare

Anmäl 5 eller fler deltagare och få offertpris. Maila info@rehabkurser.se

Varmt välkommen! Rehabkurser är ett kurs- och föreläsningsföretag av kliniker för kliniker grundat av mig Daniel Petersson. Jag har ett brinnande intresse för diagnostik och behandling av yrsel och balansrubbningar och träffar dessa patientgrupper inom ramen för min tjänst mot öron-näsa-halskliniken i Linköping. Där utför jag fördjupad bedömning, behandling och utvecklingsarbete av verksamheten. Att träffa yrselpatienter ofta får mig att förbli ödmjuk inför hur stor komplexiteten kan vara när det kommer till anamnes, undersökning och behandling och hur viktigt det är att vara noggrann och lyhörd i patientmötet. Hos Rehabkurser kan du fördjupa dina kunskaper i såväl fysiska som digitala kurser. Målet efter genomgången kurs är att du ska känna dig mer trygg i patientmötet och patienten ska kunna känna tryggheten. Min passion för området ingår alltid och jag brinner verkligen för att förmedla den till just dig och din klinik.

Med vänlig hälsning, Daniel Petersson leg sjukgymnast, specialistsjukgymnast neurologi

Utforska dina yrselkunskaper med ett gratis quiz

Klicka på länken nedan och genomför 20 frågor om yrsel och balansrubbningar. Testet är helt gratis.
GRATIS!

Krönika

Vad är det egentligen som försiggår i huvudet hos en yrselnörd? Här kan du läsa längre texter inom området yrsel- och balansrubbningar.

LÄS MER

Om yrsel

Få smakprov av flera områden inom yrsel- och balansrubbningar och känn efter om du är i behov av att uppdatera dina kunskaper.

LÄS MER
workspace with computer with blank white screen, and office supplies on a wooden desk

Webkurser

Distanskurser som du genomför när du vill. Du genomför allt i din takt när du har tid och med samma höga standard som digitala och fysiska kurser.

Läs mer

Aktuella datum

Kursdatum, föreläsningar och andra event.