Rehabkurser grundades initialt av Daniel Petersson men relativt snabbt ombildades bolaget och Emanuel Öberg klev in som delägare. Under cirka 5 års tid ägnades många timmar åt att skriva material, diskutera artiklar och resa runt om i Sverige och göra det vi tycker allra bäst om; att föreläsa och föra vår kunskap vidare. Tiderna har dock förändrats eller snarare så har bristen på tid har blivit påtaglig för Emanuel att hinna med heltidsjobb, familj och utöver detta driva, utveckla och föreläsa i Rehabkurser. Emanuel har därför valt att kliva av företaget formellt. Beslutet har skett i allra högsta samförstånd med Daniel.

Nedan har vi själva valt att kommentera det hela. 
Emanuel om förändringen: Att samarbeta med Daniel och att utveckla och driva Rehabkurser har varit en fantastiskt rolig och utvecklande resa, både för mig som person, kliniker och föreläsare. Beslutet att kliva av Rehabkurser har inte varit lätt att ta men känns ändå rätt. Rehabkurser kommer att leva vidare och utvecklas vidare i Daniels regi. Håll ögonen öppna, för det är många spännande saker på gång. Ett stort tack till Daniel och ett lika stort tack till alla kursdeltagare som vi har haft genom åren. Till er som framöver kommer att gå kurs hos Rehabkurser: Ni kommer att hamna i mycket goda händer hos en av Sveriges främsta yrselnördar och hos en mycket kompetent föreläsare.

Daniel om förändringen: Emanuel har varit en viktig del av Rehabkurser, inte minst med hans starka passion och kunskap i området yrsel och balansrubbningar vilket har visat sig tydligt när vi föreläst där vi alltid har fått toppbetyg av kursdeltagarna. Är du patient och läser detta kan jag varmt rekommendera er att söka Region Östergötlands främsta distriktssjukgymnast inom området yrsel och balansrubbningar för en helhjärtad och professionell bedömning.

Jag vill avsluta med att rikta ett stort tack till min vän och nu f.d. kollega Emanuel som har varit med på denna resa. För mig personligen och för Rehabkurser är detta inte slutet, tvärtom går vi mot en intensiv och spännande framtid med många intressanta uppdrag.

Allt gott! Daniel & Emanuel