Kontakta rehabkurser

Rehabkurser är primärt en utbildningsportal för vårdgivare och organisationer. Jag har tyvärr ingen möjlighet att vägleda i enskilda patientfall . Vänd dig istället till närmsta läkare eller sjukgymnast på din vårdcentral.

Om du vill bli undersökt och behandlad i TRV-stolen och inte är boendes inom Region Östergötland så krävs en specialistvårdsremiss från din region ställd till Öron-näs-halsmottagningen US Linköping.

Vill du komma i kontakt med Rehabkurser? Fyll i formuläret nedan så återkommer jag så snart jag har möjlighet.

Vill du anmäla dig till en kurs? Du kan göra en intresseanmälan via detta formulär men du är inte anmäld förrän du fyllt i bindande anmälan till aktuell kurs och skickat in det till Rehabkurser.

Är du intresserad av en kurs men hittar inget datum som passar kan du skicka en intresseanmälan så hör jag av mig så fort det kommer ut nya datum.

Vill du samarbeta kring en kurs eller har andra förfrågningar så använder du formuläret nedan, glöm inte lämna kompletta kontaktuppgifter.

Jag ser i första hand helst att ni kontaktar mig via kontaktformuläret nedan ni kan även försöka nå mig per telefon. Jag är ofta svår att nå under dagtid. Lämna då namn, nummer och vad ärendet gäller så återkommer jag så snart som möjligt.

OBS! Jag vägleder inte patienter på detta telefonnummer.

Med vänlig hälsning // Daniel Petersson

Kontaktuppgifter

OBS! Vänligen respektera att telefonnummer och mailadress går till ett privat kursföretag och inte är till för patienter att söka kontakt/råd.

073-6754786 Daniel Petersson

info[at]rehabkurser.se

www.rehabkurser.se

Org-nummer: 559229-7435