Är du intresserad av att ta del av våra hemträningsprogram och patientfoldrar?

Det ingår alltid hemträningsprogram, när du går en kurs hos Rehabkurser, vilka som ingår varierar mellan kurserna. Är du intresserad av att köpa hemträningsprogram och patientfoldrar av oss utan att gå en kurs så är även det möjligt. För priser och inenhåll i de olika paketen se nedan. Är du intresserad av enskilda program/foldrar så är du välkommen att höra av dig så återkommer vi om priser. 

Att ha tydliga och korrekta hemträningsprogram och informationsbroschyrer är på sikt minst lika viktigt som själva diagnostiken. En rätt utförd hemövning vid t.ex. BPPV kan göra stora skillnader i tillfrisknandet.

Paket hemträningsprogram BPPV

 

Alla program erhålls som högupplöst PDF-fil efter inbetalning till rehabkurser. Samtliga program är i färg med tydliga instruktioner så att både terapeut och patient kan använda dem. Vad ingår?

  Posterior båggång

 • Epleys manöver höger & vänster
 • Semonts manöver höger & vänster

  Lateral båggång

 • Barbecue höger & vänster
 • Vannucchi-Asprella höger & vänster

Pris: 129:- (ex moms)

Exempel på produkter tillgängliga hos Rehabkurser
epleyshögersliderpatientinfoBPPVslider

Paket patientfolder BPPV och vestibularisneurit

Patientfolder som innehåller värdefull information om diagnoserna BPPV och vestibularisneurit. Perfekta att ge till patienten vid ett förstabesök för att lugna och informera om tillståndet. I paketet ingår även 2 påbyggnadsbroshyrer om vestibulär träning som går att använda till fler diagnoser än vestibularisneurit. Vad ingår?

  Patientinformation

 • Patientfolder information BPPV
 • Patientfolder information Vestibularisneurit

  Patientinformation

 • Träningsprogram vestibularisneurit del 1
 • Träningsprogram vestibularisneurit del 2

Pris:- 129- (ex moms)

Stora yrselpaketet

I detta paket så ingår samtliga våra hemträningsprogram och patientfoldrar som finns ovan. Allt detta i ett paketpris för 199:- (ex moms).

Hör av dig till info@rehabkurser.se om vilka produkter du är intresserad av så återkommer vi.